Пука играта со хеликоптер

А стрелач со хоризонтални лизгање, прилично едноставен концепт во но исклучително ефикасно.

Контроли:.

  • Потег: стрелките на тастатурата.
  • Нерешено: глувче.

Сите игри
Пука-играта-со-хеликоптер
50% сакам оваа игра