Постави реални авион

Одлична игра на авион може да изгледа малку одбивно на прв, бидејќи на бројот на информации бомбардираа пред тие дури и на проектот, но тоа е навистина вреди.

На графика се извонредни, мазна анимација и можноста за огромен игри!.

А туторијал ќе ве води пред вашиот прв лет.

Сите игри
Постави-реални-авион
80% сакам оваа игра