Чет во џунглата Commando

А играта припаѓаат на одличната серија "Командо", ќе заврши тука во џунглата и двете мора да го убие непријателски војници и слободни на затворениците.

Контроли:.

  • Потег: клучеви "П" и "Д".
  • Види на воздух / Крауч: Копчиња "Z" и "С".
  • Повлечете: "J".
  • Скокни: "К".
  • Гранати: "Л".

Сите игри
Чет-во-џунглата-commando
100% сакам оваа игра