Метал голтка дивеење III

Во оваа епизода, на "Метал голтка" паѓа на бензинот, Марко одлучува да оди увид во областа на нога да се најде.Контроли:.Сè што е наведено, пред да започнеш.

Сите игри
Метал-голтка-дивеење-iii
87% сакам оваа игра