Војна игра стратегија (Градот Инвазија)

Го нападнат непријателот база додека твое одбраната. Направете употреба на разликите и слабите страни на секоја класа. Направете употреба на вашиот посебни вештини. На ниво на тежина и комплексноста се зголемува постепено. Ќе успее да ја одржи град во ред?

Сите игри
Војна-игра-стратегија-Градот-Инвазија
90% сакам оваа игра