Војна игра со мравки (Antz)

Ова е војна меѓу црвено мравки и мравки црни!.Оваа игра се игра со две.(Или може против себе). Еден вид на варијанта на шахот. Тука, треба да се добие колку храна што е можно и да ги убијат на мравки кои го попречуваат вашата потрага. За да го направите ова, па само да ги помине на!

Сите игри
Војна-игра-со-мравки-antz
71% сакам оваа игра