Снајперистот игра (Anaksha: Женски Assassin)

Anaksha, наречен ангелот на смртта, го направи војна против мажите кои ја злоупотребуваат жените. По учење на основите на снајпер со ветеран, тоа е до вас да се покаже своите вештини.

Сите игри
Снајперистот-игра-anaksha-Женски-assassin
88% сакам оваа игра