Пукање Игри со Џорџ Буш и Елизабета Втора

Додека Џорџ Буш е во посета на кралицата на тренерот на Англија, бил нападнат од терористичка група. Игра сукцесивно Претседателот на САД, а потоа и кралицата и Dodge напад!

Контроли:.

  • Целта / Снимајте: глувче.
  • Потег: Копчиња со стрелки "левица" и "Право".
  • Земете ги покрие, "С".
  • Земам оружје: space.

Сите игри
Пукање-Игри-со-Џорџ-Буш-и-Елизабета-Втора
82% сакам оваа игра