Војна игра во џунглата (Западна Blitzkrieg 2)

Игра како наредникот Блиц, специјален пратеник на тајна мисија. Мора да се види преку акции на непријателот кои ќе проект за создавање атомски реактор. Доставени до себе, соборат непријатели кои доаѓаат и си одат.

Контроли:.

  • Потег: arrow "Z", "П", "С", "Д".
  • Повлечете: лев клик.
  • Промена на оружјето: spacebar.
  • Гранати: "Г".

Сите игри
Војна-игра-во-џунглата-Западна-blitzkrieg-2
100% сакам оваа игра