Игра Мотоцикл спасување (алпски Бегство)

Во текот на Втората светска војна, ќе се изведува од страна на непријателите кои се откажат од бомби врз вашата глава. Останете будни и спаси девојките паѓаат од небото. Пука на непријателот, но се избегне снимањето свој авион во спротивно тоа е повеќе од игра!

Контроли:.

  • Потег: глувче.
  • Повлечете: лев клик.

Сите игри
Игра-Мотоцикл-спасување-алпски-Бегство
50% сакам оваа игра