Luaj pushtimin Botërore

Një lojë strategji në të cilat keni zgjedhur një aleancë dhe pastaj ju filloni për të pushtuar botën.

Një tutorial do të shpjegojë në detaje mekanizmin e lojës

Të gjitha lojrat
Luaj-pushtimin-boterore
78% love këtë lojë