Lojë strategji Mosha e Luftës

Lojë e shkëlqyer ku ju duhet të mbrojnë bazën tuaj kundër sulmeve të armikut. Pse lloje të ndryshme të njësive të trenit dhe të përmirësojë mbrojtjen e bazës tuaj.

Ne veçanërisht si evolucionin përmes kohës që do t'ju çojë të epokës së gurit të konfliktit futuristic!.

Të gjitha lojrat
Loje-strategji-mosha-e-luftes
83% love këtë lojë