Loja Lufta Strategjia (Invasion City)

Sulmi bazën e armikut duke mbrojtur tuajat. E bëjnë përdorimin e ndryshimeve dhe të dobëta të çdo klasë. Bëni përdorimin e aftësive tuaja të veçanta. Niveli i vështirësisë dhe kompleksiteti rritet në mënyrë progresive. A do të arrijnë të mbajnë qytetin në mënyrë?

Të gjitha lojrat
Loja-lufta-strategjia-invasion-city
90% love këtë lojë