Loja Lufta me milingonat simbolit Antz)

Kjo është luftë ndërmjet milingonave dhe milingonat e kuqe e zi!.Kjo lojë është luajtur nga dy.(Ose ju ndaj vetes). Një lloj i variantit të shahut. Ja, ju duhet të merrni ushqim sa më shumë të jetë e mundur dhe vrasin milingonat që pengojnë kërkimin tuaj. Për ta bërë këtë, kështu që vetëm të kalojë ato në!

Të gjitha lojrat
Loja-lufta-me-milingonat-simbolit-antz
71% love këtë lojë