Lojërat e Mbrojtjes me një Jeep

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, ju të luajnë si një ushtar ngarje një xhip dhe ju duhet të arrijnë përpara El përplasja e gjermanëve.

Mbrojtur makinën tuaj dhe për të parandaluar gjermanët për të nisur sulmin e tyre!.

Controls:.

  • Masa: "A" dhe "D".
  • Qëllimi / Shoot: Mouse.

Të gjitha lojrat
Lojerat-e-mbrojtjes-me-nje-jeep
100% love këtë lojë