Lojë të luftës me një tren

Ju duhet të transportuar materiale në një tjetër kamp aleate. Zgjidhni rrugën tuaj dhe xhiruar të gjitha mjetet rreth tyre, sepse ata nuk do të ngurrojë për ta bërë këtë.

Të gjitha lojrat
Loje-te-luftes-me-nje-tren
81% love këtë lojë