Bëje aeroplan realiste

Një lojë e madhe e aeroplani mund të duket pak e neveritshme në fillim për shkak të numrit të informacionit bombarduar edhe para se të fillojnë, por që është me të vërtetë me vlerë.

The graphics janë të shkëlqyer, animacion qetë dhe mundësia e lojrave të mëdha!.

Një tutorial do t'ju udhëzojë përpara fluturimit tuaj të parë.

Të gjitha lojrat
Beje-aeroplan-realiste
80% love këtë lojë