Lojë RPG me indianët (Command Fusha 3)

Në fund të shekullit të nëntëmbëdhjetë, ju të luajnë si kreu i një fisi indian që është sulmuar nga amerikanët. Do ju jap lirinë për popullin tënd dhe për të mbijetuar e konfliktit? Bëni zgjedhjen tuaj duke klikuar mbi opsionet e dhëna, lojë përbëhet kryesisht nga teksti.

Të gjitha lojrat
Loje-rpg-me-indianet-command-fusha-3
100% love këtë lojë