Loja Tower Mbrojtjes "Kulla e Mbrojtjes e Përgjithshme"

Në këtë lojë, e cila si emrin e saj sugjeron se i takon zhanrit Mbrojtjes Tower, ju filloni duke zgjedhur një nga tre të përgjithshme që secili të ketë aftësi të veçanta dhe pastaj ju të fillojë një fushatë ushtarake.
Loja është mjaft standarde por ne dashuri grafika, muzikë dhe bosët!.

Të gjitha ka luajtur me miun!.

Të gjitha lojrat
Loja-tower-mbrojtjes-kulla-e-mbrojtjes-e-pergjithshme
80% love këtë lojë