Loja Lufta në xhungël (Western Blitzkrieg 2)

Luaj si rreshterin Blitz, i dërguari special në një mision sekret. Ju duhet të shohim përmes veprimeve të armikut që do të projektit për të krijuar një reaktor atomik. Dorëzuar për veten, xhiruar poshtë armiq që vijnë dhe shkojnë.

Controls:.

  • Leviz: Arrow "Z", "Q", "S", "D".
  • Tërhiqe: Left click.
  • Ndryshimi armë me: spacebar.
  • Granata "G".

Të gjitha lojrat
Loja-lufta-ne-xhungel-western-blitzkrieg-2
100% love këtë lojë