Loja infiltrimi (Hitstick 4)

Ashtu si në Hitman popullore lojës, Hitstick ju të luajnë. Ndërro petkat që të qasen audiencën tuaj të synuar dhe të përmbushur misionet tuaja të ndryshme. Ose të shkojnë përpara për të bezdis, por asgjë nuk është e garantuar për të mbijetuar tuaj.

Të gjitha lojrat
Loja-infiltrimi-hitstick-4
76% love këtë lojë