E enjte në komando xhungël

Një lojë që i përkasin të shkëlqyer "komando" seri, ju përfundojnë këtu në xhungël dhe duhet dy vrasin ushtarë të armikut dhe pa të burgosurve.

Controls:.

  • Leviz: çelësat "Q" dhe "d".
  • Watch ajrore / Krouç me: Keys "Z" dhe "S".
  • Tërhiqe: "j".
  • Kalo: "k".
  • Granata "L".

Të gjitha lojrat
E-enjte-ne-komando-xhungel
100% love këtë lojë