Beat'em up lojë (Desert pritë)

Një forcë ekspeditës e IM e ka ventured në labirint të një piramide të supozuar të përmbajë një thesar i paçmuar. Por asnjëri prej tyre nuk u kthye gjallë. Si një ushtar, ju duhet të hetojë zhdukjen e tyre. Për të mbijetuar, vetëm të llogarisin në grushta dhe shkelma.

Controls:.

  • Leviz: Arrow çelësat.
  • Grushta me: çelësat "Q", "S".
  • Fillon me: Keys "d", "F".
  • Mënyra Inxhinieri: Butoni "G" kur ju rifitoj një llambë magjike.

Të gjitha lojrat
Beat-em-up-loje-desert-prite
83% love këtë lojë