Motor lojë shpëtimit (arratisjes Alpine)

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, ju jeni të ndjekur nga armiqtë që e braktisin bomba në kokën tuaj. Qëndroni vigjilent dhe për të shpëtuar vajzat bien nga qielli. Bimëz armikun por shmangur qitje airship tuaj ndryshe lojë është e gjatë!

Controls:.

  • Leviz: Mouse.
  • Tërhiqe: Left click.

Të gjitha lojrat
Motor-loje-shpetimit-arratisjes-alpine
50% love këtë lojë