Gjykimi vendosur me një amerikan 4x4.

Gjykimi një lojë mjaft zbavitëse, ku ju duhet të goditur dele, dhe terroristëve të tjerë në rrugën tuaj për të rritur rezultatin tuaj.

Controls:.

  • Forward: Up / poshtë (në varësi të drejtimit të makinës).
  • Reverse drejtim: spacebar.
  • Recover: Shigjeta majtas / djathtas.

Të gjitha lojrat
Gjykimi-vendosur-me-nje-amerikan-4x4
90% love këtë lojë